تعداد بازدید: ۱۰۰
کد خبر: ۱۴۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۸ - 2022 24 September
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
بادمجان ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
آرد نخودچی:
یک قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
شکر: نصف قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

دستور تهیه:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده را با  یک عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی مخلوط و  به صورت شامی کوچک سرخ  کنید.

بادمجان‌ها را پوست بگیرید، ورقه‌ای برش بزنید و سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن، گوشت و بادمجان را به صورت بقچه‌ای بپیچانید. برای این کار دو بادمجان را به صورت «به‌اضافه» روی هم می‌گذاریم و گوشت را روی آن قرار می‌دهیم و سپس بادمجان‌ها را با خلال دندان فیکس می‌کنیم. در ادامه یک گوجه گیلاسی یا فلفل دلمه را روی آن قرار دهید و داخل ظرف بچینید. روی بادمجان‌ها سس بریزید. حالا به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه روی گاز یا داخل فر قرار دهید.  

دستور تهیه سس:
دو قاشق غذاخوری رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید. کمی نمک و فلفل به همراه نصف قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری سرکه سفید  و نصف تا یک لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید روی گاز و بعد از کمی قل زدن بردارید.  

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها