علیرضا بصیری با بیان اینکه ۸۰ درصد از زیتون به منظور تهیه کنسرو استفاده میشود، گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبانماه است.
وی اظهارکرد: پیشبینی میشود امسال بالغ بر ۱۳۰ تن زیتون در نیریز تولید و روانه بازار شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: ارقام غالب زیتون در شهرستان نیریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زردزیتون و شیراز است.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز بیانکرد: فرآوری زیتون بهمنظور تهیه کنسرو، ترشی و روغنکشی با «سود» و «دستی» انجام و به شهرستانهای اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال میشود.
بصیری به عملیات باغی انجام شده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغهای زیتون که هر ساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام میشود؛ اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۰ اقداماتی در باغهای زیتون شهرستان انجام شده که میتوان به عملیات پیوند، تغذیه و هرس اشاره کرد.