مواد لازم:
ذرت: 400 گرم / قارچ: 10 عدد
پنیر پیتزا: 1 لیوان / کره؛ 30 گرم
آب لیمو: نصف یک عدد / سس مایونز 1.5 قاشق غذا خوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: مقداری
پنیر پارمزان: کمی(اختیاری)
دستور تهیه:
ذرتها را دانه کرده و بگذارید داخل آبِ از قبل جوش آمده تا بجوشد (البته نه زیاد چون سفت میشود). کره را ذوب کرده و قارچ خرد شده را اضافه کنید. کمی آبلیمو بزنید و بعد ذرت پخته شده را اضافه کنید.
حالا پنیر پیتزا و سس مایونز را اضافه کرده و اجازه دهید پنیر ذوب شود و بعد هم بزنید. نمک، فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. تا هنوز داغ است کمی پنیر پارمزان اضافه کنید.
نظر شما