تعداد بازدید: ۴۵
کد خبر: ۱۴۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۴ - 2022 11 September
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
ذرت: 400 گرم / قارچ: 10 عدد 
پنیر پیتزا: 1 لیوان / کره؛ 30 گرم 
آب لیمو: نصف یک عدد / سس مایونز 1.5  قاشق غذا خوری 
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
 فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری 
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نمک: مقداری 
پنیر پارمزان: کمی(اختیاری)
دستور تهیه:

ذرت‌ها را دانه کرده و بگذارید داخل آبِ از قبل جوش آمده تا بجوشد (البته نه زیاد چون سفت می‌شود). کره را ذوب کرده و قارچ خرد شده را اضافه کنید. کمی آبلیمو بزنید و بعد ذرت پخته شده را اضافه کنید. 

حالا پنیر پیتزا و سس مایونز را اضافه کرده و اجازه دهید پنیر ذوب شود و بعد هم بزنید. نمک، فلفل قرمز، پودر سیر و فلفل سیاه را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. تا هنوز داغ است کمی پنیر پارمزان اضافه کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها