تعداد بازدید: ۱۰۴
کد خبر: ۱۴۴۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۸ - 2022 28 August

/  ۷ خاصیت اسفناج :
-  بهبود بینایی
- فواید عصبی
- دفع مسمومیت سلول
- حفظ فشار خون
- تقویت کننده ماهیچه‌ها
-  ماده معدنی ساز جهت استخوان
- ️ افزایش سوخت و ساز بدن
- درمان کم خونی

/ عدس یک ماده غذایی مفید برای گیاهخواران محسوب می‌شود، چون حاوی میزان قابل توجهی پروتئین گیاهی و جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز است.

/ یکی از عواملی که می‌تواند باعث ریفلاکس شود، خوابیدن و یا دراز کشیدن بلافاصله بعد از غذا خوردن است.
/ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﭼﺎﻕ باید ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍ ﻗﺒﻞ ﯾﺎ همراه ﻏﺬﺍ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﺗﺎﮐﻤﯽ ﺟﻠﻮﯼ ﺍﺷﺘﻬﺎﯼ ﺁﻧﻬﺎ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﻮﺩ.
ولی ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻻﻏﺮ، باید ﻏﺬﺍﯼ ﺍﺻﻠﯽ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺨﻮﺭﻧﺪ ﻭ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺳﯿﺮﯼ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﺩﺭﺻﻮﺭﺕ ﺗﻤﺎﯾﻞ ﺳﺎﻻﺩ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﻨﺪ.

/ اگر زخم معده دارید این خوراکی‌ها را نخورید:
-  قهوه
- نوشیدنی های گازدار
- الکل
- غذای های تند و ترش
- نمک و غذا های شور

/ مصرف جو می‌تواند منجر به کاهش دو نوع کلسترول بد مرتبط با ریسک ابتلا به بیماری قلبی عروقی شود.

/ سیگار را ناگهانی کنار بگذارید.
یک مطالعه نشان می‌دهد که تصمیم ناگهانی برای پرهیز از استعمال دخانیات در مقابله با ترک تدریجی آن از موفقیت بیشتری برای ایجاد خویشتن داری در افراد معتاد برخوردار است.

/ چربی‌های شکمی زنان را به سرطان سینه نزدیک می‌کند!
مطالعات نشان می‌دهد ۷۰ تا ۷۵٪ موارد سرطان سینه وابسته به هورمون زنانه است، که بسیاری از مواقع این هورمون‌های زنانه داخل بافت چربی به ویژه چربی‌های شکمی ایجاد می‌شود.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها