اگر در به خواب رفتن مشکل دارید، این محصول میتواند به عنوان غذای کمکی در کنار شام شما قرار گیرد؛ زیرا غنی از ملاتونین است.
با وجود همه این فواید، گردو میتواند مضر باشد. این محصول برای برخی افراد آلرژی نسبتاً قوی دارد؛ بنابراین باید به تدریج در رژیم غذایی وارد شود و واکنش بدن را در این افراد کنترل کرد.
کسانی هم که بیماریهای التهابی مزمن دستگاه گوارش دارند، باید با احتیاط گردو بخورند. محتوای بالای چربی در هستههای گردو فشار زیادی را بر کبد و لوزالمعده و همچنین سایر اندامهای دستگاه گوارش وارد میکند.
گردو و فندق سرشار از اسیدهای امگا ۳ و ویتامین E هستند که دارای خواص آنتی اکسیدان بالا و همچنین منیزیم و فیبر هستند. متخصصان توصیه میکنند شش مغز فندق و دو عدد گردو، فقط سه بار در هفته خورده شود.
نظر شما