ویتامینها و مواد معدنی موجود در فندق، سبب افزایش تندرستی قلب میشود.
فندق علاوه بر اين كه منبعی عالی از فیبر بهحساب میآید، حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع است. این چربیها باعث کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) میشوند.
رژیمهای غذایی حاوی میزان بالای فندق و سایر آجیلهای درختی، منجر به کاهش کلسترول بد، کاهش التهاب و بهبود چربی خون میشوند.
از دیگر خواص مغز فندق این که حاوی مقدار قابلتوجهی منیزیم است. منیزیم به تنظیم تعادل کلسیم و پتاسیم که برای فشارخون بسیار حیاتی است، کمک میکند. فشار خون نیز تأثیر مستقیمی بر تندرستی قلب دارد.
فندق را میتوانید به شکل خام، بوداده، خردشده و آسیابشده بخورید.
نظر شما