تعداد بازدید: ۱۶۹
کد خبر: ۱۴۳۸۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۱ - 2022 20 August
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

کیک یزدی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالتش متعلق به شهر یزد است. این کیک خوش طعم بیشتر یک شیرینی مناسبتی است که در سراسر کشور پخت می‌شود. 


مواد لازم:
آرد قنادی :۳۰۰ گرم 
تخم مرغ:۳ عدد 
ماست سون:۱۰۰ گرم
گلاب:۵۵ گرم 
پودر هل:یک قاشق چایخوری سر پر 
بکینگ پودر:یک قاشق سوپ خوری
روغن مایع:۱۷۰ گرم
شکر:۱۸۰ گرم
عسل:۲۰ گرم


دستور تهیه:
تخم‌مرغ و شکر و نصف پودر هل را به مدت 8 دقیقه خوب بزنید تا کشدار شود.

روغن مایع، عسل، گلاب و ماست را افزوده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.

آرد، بکینگ پودر و بقیه هل را که از قبل الک شده کم‌کم  به آن اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن آرد به هم بزنید.

داخل کپسول‌ها را تا دو سوم پر کنید و بعد نوک چاقو را داخل روغن مایع زده و یک به‌اضافه (+) روی کیک زده و کمی کنجد بپاشید.

فر را از قبل گرم کنید و کیک‌ها را داخل فر قرار دهید به این صورت که ۱۰ دقیقه اول ۲۰۰ درجه و ۱۰ دقیقه بعد روی ۱۷۵ باشد.

نکته:
- دمای بالا در اوایل پخت کیک یزدی، به گنبدی شدن  کیک کمک می‌کند.

- هم زدن زیاد بعد از مخلوط شدن آرد باعث خشک شدن کیک یزدی می‌شود.

نوش جاش

کیک یزدی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها