تعداد بازدید: ۲۶۲
کد خبر: ۱۴۲۰۷
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰ - 2022 31 July
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مربای هویج
مواد لازم:
هویج پخته شده :۱ کیلو 
شکر:۷۰۰ گرم
آب:دو لیوان 
وانیل :نوک قاشق چایخوری
جوهر لیمو:نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه:
هویج‌ها را پوست بگیرید و پس از آب‌پز کردن و  خنک شدن رنده کنید. 
شکر و آب را با هم مخلوط کرده بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد تا کمی قوام بیاید.
هویج‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید قوام بیاید.
قل آخر به آن جوهر لیمو و وانیل  بیفزارید و شعله را خاموش کنید. 
نکات:
-️ حتماً هویج پخته شده باشد.
- ️گرفتن پوست هویج باعث جلوگیری از تیرگی مربا می‌شود.
- ️حتماً با برس خیس قابلمه را دور گیری کنید تا شکرک نزند.
- ️افزودن گلاب و هل اختیاری است. 

 

 

مربای پوست هندوانه 
مواد لازم:
پوست هندوانه:۲۰۰ گرم 
آب:۲ پیمانه                    شکر: ۲۰۰ گرم 
پودر هل:۱ قاشق چایخوری 
گلاب:۳  قاشق غذا خوری 
زعفران غلیظ:۲ قاشق چایخوری 
آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری 
دستور تهیه:
قسمت قرمز و پوست سبز هندوانه را جدا کرده تا قسمت سبز کمرنگ آن باقی بماند.
آن را به صورت مکعبی خرد کنید و با آب در قابلمه بریزید و بگذارید به مدت دو ساعت بپزد. حالا آن را آبکش کنید ولی آبش را دور نریزید. آب را از صافی رد کرده و دوباره مواد و آب را به قابلمه برگردانید. شکر و زعفران را اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم قوام آید. آبلیمو و گلاب و پودر هل را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
نکات:
- وقتی کف روی سطح مربا تشکیل شود، یعنی قوام آمده.
- مربا در یخچال غلیظ‌تر می‌شود.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها