تعداد بازدید: ۲۹۵
کد خبر: ۱۳۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۰ - 2022 26 June

دیدار فرماندار نی‌ریز با اهالی بخش پشتکوه

دیدار فرماندار نی‌ریز با اهالی بخش پشتکوه
نویسنده:
فرمانداری شهرستان نی ریز

فرماندار شهرستان نی‌ریز به همراه طبری بخشدار بخش پشتکوه و تعدادی از رؤسای ادارات با حضور در مسجد جامع مشکان و دیدار چهره به چهره با مردم در جریان مشکلات و کمبود روستاها و شهر مشکان قرار گرفتند.

در ابتدای این نشست گزارشی از اقدامات عمرانی و خدماتی توسط بخشدار پشتکوه طی سال گذشته ارائه گردید، سپس کمبودها، درخواست‌ها و مشکلات موجود توسط اهالی و اعضای شوراهای اسلامی بیان شد.

در ادامه رؤسای ادارات و دستگاه‌های خدمات‌رسان پاسخ‌های مربوط به حوزه کاری خود را ارائه دادند و  مختار یوسفی در پایان به اهتمام دولت به محرومیت‌زدایی روستایی اشاره کرد.

از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه فرماندار به بخش پشتکوه، حضور در گلزار شهدای شهرمشکان و ادای احترام به مقام شامخ شهدا و همچنین دیدار با خانواده‌های شهیدان والامقام علی و حسن عباس‌زاده ، غلامحسین و علی نقی‌زاده وعلی‌اکبر بیگی‌نژاد بود.

همچنین فرماندار نی‌ریز به اتفاق سرهنگ شعبانی‌نیا فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه نی‌ریز و سایر مسئولان دستگاههای اجرایی شهرستان از «طرح‌های جهادی» که توسط گروه اردوهای جهادی در بخش پشتکوه در حال انجام می‌باشد، بازدید کردند.

یوسفی در بازدید از طرحهای جهادی ضمن تقدیر و تشکر از فعالان در این عرصه کیفیت برگزاری اردوی جهادی را رضایت بخش خواند و خواستار حمایت بیشتر دستگاه‌های مسئول از این طرح شد.

نوشتنی است  در اردوهای جهادی گروهی بالغ بر ۱۵۰ نفر برای کمک به افراد نیازمند جامعه که عمدتاً تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند در بخش‌های مختلف عمرانی، فرهنگی و اجتماعی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند.

دیدار فرماندار نی‌ریزبا اهالی بخش پشتکوه

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها