تعداد بازدید: ۶۱۹
کد خبر: ۱۳۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۲ - 2022 18 June
بلافاصله پس از ذبح، گوشت نخورید و با دستکش گوشت را خُرد کنید
نویسنده : مهرداد حقیقی، متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری

تب کریمه کنگو از دام آلوده به انسان منتقل و از انسانی به انسان دیگر قابل سرایت است.

متأسفانه در برخی مناطق بلافاصله پس از این که دام ذبح می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد که این روش احتمال انتقال بیماری را بالا می‌برد.

به افراد توصیه می‌کنم با توجه به آغاز فصل گرما و احتمال شیوع این بیماری، در زمان خرد کردن گوشت از دستکش استفاده کنند.

مردم باید حتماً گوشت خریداری شده را حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتی‌گراد نگه دارند و سپس بخورند. 

همچنین از خوردن جگر خام خودداری نمایند و پیش از مصرف نیز ۴۸ ساعت آن را در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها