تعداد بازدید: ۳۴۷
کد خبر: ۱۳۷۶۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۴۱ - 2022 11 June

زمانی که درباره خواص دارویی ادویه‌ها صحبت می‌کنیم، فراموش کردن فلفل سیاه به واقع دشوار است. فلفل سیاه یکی از نخستین ادویه‌هایی است که توسط انسان مورد استفاده قرار گرفته است.

کاهش وزن با کمک یک چای تند
فلفل سیاه به منظور بهبود عطر و طعم غذاهای مختلف به صورت گسترده در نقاط مختلف جهان استفاده می‌شود. همچنین، از این ادویه برای آماده کردن روغن اساسی فلفل سیاه استفاده می‌شود که می‌تواند برای افراد مبتلا به آرتریت و روماتیسم مفید باشد.

فلفل سیاه برای کاهش وزن
فلفل سیاه سرشار از ویتامینها و مواد معدنی مختلف است که آن را به یک ابرماده غذایی تبدیل کرده که به درمان بیماریها و مشکلات سلامت مختلف و تسریع روند کاهش وزن از طریق تقویت متابولیسم بدن کمک می‌کند.

فلفل سیاه منبع خوبی برای ویتامینهای A، C، و K و مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم است. افزون بر این، فلفل سیاه سرشار از فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که مواد غذایی تند به واسطه اثر ترموژنیک یا گرمازایی خود به متابولیسم بهتر غذای مصرفی کمک می‌کنند. اثر تروموژنیک یا اثر گرمایی غذا (TEF) به جهش در سرعت کالری‌سوزی بدن که پس از گوارش غذا رخ می‌دهد، گفته می‌شود. باور بر این است که اثر ترموژنیک می‌تواند بر میزان کالری‌سوزی تأثیر گذاشته و به کاهش وزن در یک بازه زمانی کوتاه‌تر کمک کند. افزون بر این، مواد غذایی تند احساس سیری را تقویت کرده و هوسهای غذایی برای خوراکیهای ناسالم را کاهش می‌دهند.

فلفل سیاه حاوی پایپرین (Piperine) است که این ترکیب گوارش و عملکرد متابولیک را تقویت می‌کند. در واقع، پایپرین انباشت چربی در بدن را کاهش داده و به حفظ وزن سالم کمک می‌کند.

دیگر فواید فلفل سیاه
فلفل سیاه حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که از قدرت پیشگیری یا به تأخیر انداختن آثار مخرب رادیکالهای آزاد برخوردار هستند. رادیکالهای آزاد مولکولهای مضری هستند که به سلولهای سالم بدن آسیب وارد می‌کنند.

همچنین، فلفل سیاه به جذب مواد مغذی در بدن و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند.

خواص ضد التهاب فلفل سیاه می‌تواند برای افرادی نیز که از آرتریت، آلرژیهای فصلی و آسم رنج می‌برند، مفید باشد.

پایپرین ممکن است به بهبود عملکرد مغز و متابولیسم قند خون نیز کمک کند.

چای فلفل سیاه

افزودن فلفل سیاه به غذاهای مختلف ساده‌ترین روش برای افزودن این ادویه به رژیم غذایی روزانه است. اما مقدار این ادویه در غذا به طور معمول کم است. از این رو، شاید از تمام فوایدی که فلفل سیاه ارائه می‌کند، برخوردار نشوید. برای تسریع روند کاهش وزن خود می‌توانید نوشیدن چای فلفل سیاه را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده:
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

یک اینچ (2.5 سانتیمتر) ریشه زنجبیل

یک قاشق غذاخوری عسل

یک قاشق غذاخوری آبلیمو

یک فنجان آب

روش آماده سازی:
آب، فلفل سیاه و ریشه زنجبیل رنده شده را در یک ظرف ریخته و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید این ترکیب برای 5 دقیقه بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. چای را از یک صافی عبور داده و درون یک فنجان بریزید. در نهایت، آبلیمو و عسل را به آن اضافه کنید. از نوشیدن چای فلفل سیاه لذت ببرید.

موارد احتیاطی که باید مد نظر قرار دهید

فلفل سیاه یک ماده غذایی سالم است؛ اما مصرف دوز زیاد آن در یک روز ممکن است به مشکلات گوارشی منجر شود. بیش از نصف یک قاشق چایخوری فلفل سیاه در روز مصرف نکنید. 

همچنین، چای فلفل سیاه ممکن است برای همه مناسب نباشد. اگر پس از نوشیدن این چای با تحریک در مری و معده خود مواجه شدید، از مصرف آن پرهیز کنید.

توجه: آنچه در این مطلب ارائه شده است نباید به عنوان جایگزینی برای توصیه های پزشک در نظر گرفته شود. برای کسب اطلاعات بیشتر با پزشک خود مشورت کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها