تعداد بازدید: ۱۶۶
کد خبر: ۱۳۶۹۵
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۲۵ - 2022 04 June
آشپزباشی
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

مواد لازم: 
سیر: ۵۰۰ گرم        سرکه قرمز: ۴  لیوان
نمک: ۳ قاشق غذاخوری        شربت آلبالو سن ایچ: نصف لیوان

دستور تهیه:

سیرها را در شیشه ریخته روی آن شربت غلیظ آلبالو را بدون افزودن آب اضافه کنید. سپس تا یک بند انگشت از سر شیشه سرکه بریزید. نمک را بیفزایید و بعد مابقی سرکه را بریزید. حالا درِ شیشه را ببندید. این ترشی بعد از دو ماه در دمای محیط و  دور از نور قابل استفاده است. 

چند نکته:

- ️بعد از دوسه روز ترشی راچک کنید. ممکن است به سرکه احتیاج داشته باشد. 

- ️برای این که ترشی زودتر برسد، قبل از گذاشتن سیرها درون شیشه، می‌توان آنها را با سرکه کمی‌جوشاند (در حد یک قُل )

- ️ترشی سیر  با شربت آلبالو عطر و بوی خوبی دارد. از عسل یا شیره استفاده نکنید.

- ️هر چه بیشتر بماند سیر شیرین‌تر می‌شود

- یکی از دلایل خوش طعم شدن آن نمک است. حتماً نمک به اندازه باشد.

 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها