مواد لازم:
سیر: ۵۰۰ گرم سرکه قرمز: ۴ لیوان
نمک: ۳ قاشق غذاخوری شربت آلبالو سن ایچ: نصف لیوان
دستور تهیه:
سیرها را در شیشه ریخته روی آن شربت غلیظ آلبالو را بدون افزودن آب اضافه کنید. سپس تا یک بند انگشت از سر شیشه سرکه بریزید. نمک را بیفزایید و بعد مابقی سرکه را بریزید. حالا درِ شیشه را ببندید. این ترشی بعد از دو ماه در دمای محیط و دور از نور قابل استفاده است.
چند نکته:
- ️بعد از دوسه روز ترشی راچک کنید. ممکن است به سرکه احتیاج داشته باشد.
- ️برای این که ترشی زودتر برسد، قبل از گذاشتن سیرها درون شیشه، میتوان آنها را با سرکه کمیجوشاند (در حد یک قُل )
- ️ترشی سیر با شربت آلبالو عطر و بوی خوبی دارد. از عسل یا شیره استفاده نکنید.
- ️هر چه بیشتر بماند سیر شیرینتر میشود
- یکی از دلایل خوش طعم شدن آن نمک است. حتماً نمک به اندازه باشد.