تعداد بازدید: ۸۸
کد خبر: ۱۳۳۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۲ - 2022 21 May
آشپزباشی

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی
مواد لازم: 
گوشت: 150 گرم
لپه: 150 گرم
سیب‌زمینی پخته شده:
1 عدد متوسط
تخم مرغ ریز: 2 عدد
زعفران: 2 قاشق چایخوری
پیاز برای پخت گوشت: 1 عدد

دستور پخت:
لپه را که از قبل خیس کرده‌اید با نمک و آب بپزید.

گوشت را با اضافه کردن  زردچوبه و فلفل و پیاز متوسط  پخته و پس از پخت کامل به آن نمک اضافه کنید. صبر کنید تا آب گوشت کاملاً کشیده شود و پس از خنک شده ریش ریش کنید.

سیب‌زمینی و لپه خنک شده و پیازی را که با آن گوشت پخته شده چرخ کنید و سپس تخم‌مرغ و گوشت و نمک و فلفل سیاه و زعفران را بیفزایید و کامل ورز دهید تا منسجم شود. 

به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت دهید و بگذارید به دمای محیط برسد.

حالا مواد را با کف دست گرد کرده و وسط شامی را سوراخ کنید و بگذارید در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ شود.

نکات: 
- حتماً مواد کاملاً خنک باشد و الا عرق کرده و باعث وا رفتن شامی می‌شود.

- ️برای فرم دادن بهتر به شامی  می‌توانید دست خود را کمی خیس کنید.

- ️گوشت چرخ کرده را نمی‌توان استفاده کرد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها