تعداد بازدید: ۶۰
کد خبر: ۱۳۱۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۳ - 2022 15 May
آشپزباشی
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
آرد سفید :۲۵۰ گرم آرد نخودچی:۲۵۰ گرم 
پودر قند:۲۵۰ گرم  زرده تخم‌مرغ:۱عدد
پودر هل: یک قاشق چایخوری.


دستور پخت:
زرده تخم‌مرغ، پودر قند، پودر هل و روغن جامد را ۵ دقیقه با دور تند همزن زده تا روشن و سبک شود.
آرد سفید و آرد نخودچی را که با هم مخلوط و الک کرده‌اید، کم‌کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خمیر در آید.


سپس دو تا سه مرتبه از چرخ گوشت رد کنید تا کاملاً لطیف شود.


خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید تا یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.


سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت، بین دو نایلون باز کرده و در دست گلوله کنید.


به دلخواه می‌توان قالب زد اما اصل شیرینی به صورت گلوله است.


در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.


پس از خنک شدن از سینی خارج و برای تزئین مقداری شکلات را بن‌ماری کنید و کمی از شیرینی را داخل  آن زده و ترافل بزنید.


نکات: 
سینی شیرینی نیازی به چرب کردن یا استفاده از کاغذ روغنی ندارد.
زیر شیرینی نباید تغییر رنگ دهد.
بعد از اینکه از فر در آوردید، یک ساعت صبر کنید تا شیرینی کاملاً خنک شود و بعد از سینی خارج کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها