مواد لازم:
آرد سه صفر: 2 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
شکر:1قاشق چایخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
روغن مایع: یکچهارم پیمانه
خمیر مایه: 2 قاشق چایخوری
آب ولرم: نصف پیمانه
گوشت چرخکرده برای مواد میانی به اندازه لازم
شیوه پخت:
شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه فوری را به آن میافزاییم و مخلوط میکنیم. سپس درِ ظرف را میبندیم و 5 دقیقه کنار میگذاریم تا عمل آید.
تخممرغ، روغن و نمک را میزنیم تا یکدست شود. خمیر مایه به عمل آمده را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم. آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع و قابل ورز دادن باشد. مقدار کم چسبندگی را با 10 تا 15 دقیقه ورز دادن بگیرید.
خمیر را در کاسهای که کف آن را کمی آرد پاشیدهاید بگذارید و رویش را سفلون بکشید و به مدت 45 دقیقه استراحت بدهید. بعد از استراحت خمیر کاملاً لطیف و کشدار است. خمیر را قالب زده با مواد گوشتی که مانند مواد ماکارونی آماده کردهاید پر کنید و پس از پیچیدن، درون سینی که آردپاشی کردهاید قرار دهید و رویش را بپوشانید و دوباره 20 دقیقه استراحت بدهید. سپس در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
نکات:
- چسبندگی زیاد خمیر را با ورز دادن بگیرید و تا جایی که امکان دارد از اضافه کردن آرد زیاد خودداری کنید.
- کم ورز دادن خمیر در کیفیت آن تأثیر دارد.