تعداد بازدید: ۳۷
کد خبر: ۱۲۹۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۶:۵۵ - 2022 01 May

چرا سوسیس و کالباس همیشه صورتی و تازه به نظر می‌رسد، در حالی که گوشت بعد از مدتی تیره رنگ می‌شود؟

پاسخ، سدیم نیتریت است. یک افزودنی مجاز که به طور گسترده در صنعت گوشت استفاده می‌شود. علامت اختصاری این نمک صنعتی در اروپا E250 است.

سدیم نیتریت در مجاورت گوشت، نیتروزامین ایجاد می‌کند که باعث تخریب دی.ان.آ می‌شود. این یعنی آغاز پروسه‌ای که می‌تواند به جهش سلولی و در نتیجه سرطانی شدن سلول منجر شود.

از سرطانهایی که رابطه آنها با سدیم نیتریت قطعی است، سرطان روده است که سومین سرطان کشنده در فرانسه است.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها