تعداد بازدید: ۲۲۵
کد خبر: ۱۲۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰ - 2022 16 April
هر هفته با شیرینی‌های رمضان
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
آرد:2 و نیم پیمانه 
تخم مرغ:۱ عدد 
شیر:نصف پیمانه
روغن جامد یا کره:۲ قاشق غذاخوری
ماست:۱ قاشق غذاخوری 
بکینگ پودر: 1.5 قاشق چایخوری 
شربت بار: دو قاشق غذاخوری (دستور  تهیه در پایین همین مطلب)
وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه:
تخم مرغ، وانیل، روغن و شربت بار را با همزن دو دقیقه بزنید تا یکدست شود.

شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

ماست و بکینگ پودر را در کاسه‌ای مخلوط کنید تا بکینگ پودر فعال شود، سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

آرد را به تدریج اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید ولی به دست نچسبد.

خمیر را درون  ظرف قرار داده و روی آن را بپوشانید و دو ساعت در محیط استراحت دهید.

هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید و برش بزنید.

سپس در روغن داغ و فراوان با حرارت متوسط مرتب زیر و رو کنید تا پف کند و یکدست طلایی شود.

سپس از روغن خارج کرده بلافاصله در شربت بار سرد بیندازید و هم  بزنید و بعد از دو دقیقه خارج کنید.

نکات:
-همه مواد به دمای محیط رسیده باشد.
-ماست نباید ترش باشد.
-میزان آرد تقریبی است.
-خمیر نباید خشک و سفت شود و گرنه گوش فیل سفت می‌شود و پف نمی‌کند.
شربت بار

مواد لازم:
شکر: دو لیوان / آب: یک لیوان 
گلاب: دو قاشق غذاخوری 
گلوکز: دو قاشق غذاخوری 
جوهر لیمو: یک‌چهارم قاشق چایخوری 
زعفران: به میزان لازم

دستور تهیه:
آب و جوهر لیمو را در قابلمه ریخته هم بزنید تا جوهر لیمو حل شود.

سپس روی حرارت کم صبر کنید تا آب به جوش آید.

شکر را افزوده و بدون اینکه هم بزنید صبر کنید تا شکر حل شود.

بعد از آن گلاب و گلوکز و زعفران را اضافه کرده با قاشق چوبی خیلی آهسته کمی هم بزنید تا اگر شکر باقی مانده، با بقیه مواد حل و یکدست شود.

حتماً با قلم موی خیس حباب‌های دیواره قابلمه را مرتب تمیز کنید وگرنه شکرک می‌زند.

۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان لازم است. پس از آن صبر کنید تا خنک شود. این شربت مانند عسل کاملاً غلیظ است.

نکات: 
- حرارت حتماً خیلی کم باشد.

- استفاده از قاشق فلزی و حرارت زیاد  باعث شکرک زدن می‌شود.

گوش فیل، همسایه زولبیا و بامیه

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها