تعداد بازدید: ۴۰
کد خبر: ۱۲۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۲ - 2022 07 April
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی

مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده‌: 300 گرم

پیازچه خرد شده: 2 ساقه

هویج و کرفس ریز شده: یک دوم پیمانه

سیر رنده شده: 1 حبه

نمک و فلفل: به میزان لازم

سینه مرغ، هویج، کرفس و پیازچه و سیر و نمک و فلفل را میکس کنید تا خمیری شکل شود.

 5 دقیقه ورز بدهید و سپس خمیر را به شکل همبر در آورده در یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت دهید و سپس سرخ کنید.

نکته: برای جلوگیری از آب انداختن، هویج و کرفس را از قبل بخار پز کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها