تعداد بازدید: ۴۶
کد خبر: ۱۲۲۱۷
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۸:۲۹ - 2022 19 February
هر هفته با شیرینی‌های نوروزی
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
مواد لازم: 

کره به دمای محیط رسیده: 

200 گرم

پودر قند: 100 گرم

آرد سفید: 300 گرم

نشاسته ذرت: یک قاشق غ

زرده تخم مرغ: یک عدد

پودر کاسترد: 4 قاشق غ

بکینگ پودر:
یک دوم قاشق چایخوری

اسانس هل: یک قاشق چایخوری یا وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

پودر کاکائو: دو قاشق غ

شیوه تهیه:
کره و پودر قند الک شده را با همزن می زنیم تا سبک شود. 

زرده تخم مرغ را با اسانس هل و یا وانیل هم زده و بعد پودر کاسترد،  بکینگ پودر و نشاسته ذرت را می‌افزاییم. از  آرد  دو قاشق   بر می‌داریم و بقیه را چندین بار الک می‌کنیم و می‌افزاییم و با دست ورز می‌دهیم. 

خمیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. به یکی از خمیرها دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضاف می‌کنیم و به دیگری از آن دو قاشق آردی که برداشتیم اضافه می‌کنیم تا به دست نچسبد. 

خمیرها را به مدت نیم ساعت در کیسه فریزر بطور مجزا استراحت می‌دهیم. 

خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و کاتر زده در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه با دمای 180 قرار می‌دهیم. 
پودر کاسترد را می‌توانید حذف و به جای آن از نشاسته ذرت استفاده کنید.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها