تعداد بازدید: ۱۰۵
کد خبر: ۱۲۱۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۶ - 2022 12 February
هر هفته با شیرینی‌های نوروزی
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
1- نان برنجی 

آرد برنج: ۵۰۰ گرم/ روغن صاف: ۱۲۵ گرم / روغن جامد: ۱۲۵ گرم
پودر قند: ۱۳۵ گرم / زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد
سفیده تخم‌مرغ:۱ عدد/ پودر هل: کمی
زعفران دم کرده: 1.5 قاشق غذاخوری
دمای فر:۱۷۰ درجه
زمان پخت تقریبی: ۱۵ الی ۲۰ دقیقه

شیوه پخت:
روغن صاف و جامد و پودر قند را بزنید تا سفید و پوک شود. سپس زرده و سفیده را در یک مرحله اضافه کنید و خوب بزنید. آرد برنج را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود.

حالا مواد را نصف کنید. نصف آن را زعفران بزنید تا زرد شود و نصف دیگرش را پودر هل بزنید تا سفید بماند و نصف روز استراحت بدهید.

بعد دوباره ورز بدهید و به اندازه یک گردو خمیر بردارید، گرد کنید و مهر بزنید. در آخر تخم خرفه بزنید و بفرستید برای فر.

2- شیرینی الماسی
آرد سفید: 300 گرم/ تخم مرغ: 1 عدد
مارگارین: 100 گرم/ کره: 100 گرم
پودر قند: 120 گرم/ پودر کاکائو: 2 ق‌غ
بکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
شکر و شکلات خشک: برای تزئین
دمای فر: 170 درجه
زمان پخت‌: 15 تا 20 دقیقه
شیوه پخت:
به ازای صد گرم شکلات، بیست گرم روغن مایع اضافه کنید و بن ماری کنید و بگذاریدخنک شود

کره و مارگارین را با هم مخلوط کرده سپس پودر قند را افزوده و با همزن بزنید تا سفید و پوک شود.
 تخم‌مرغ را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر با همزن بزنید. مواد خشک مخلوط شده را کم‌کم به روغن افزوده و با دست ورز دهید.

به اندازه گردو از خمیر برداشته و گرد کرده در شکر غلطانده و در سینی بچینید و با انگشت داخل شیرینی‌ها فرو کنید تا حالت گودی به وجود آید که بعد از پخت و سرد شدن کامل  با شکلات پر شود.

نکات: 
- حتماً در حین استفاده از همزن یکی دوبار مواد را دورگیری کنید. 

- استفاده از همزن برقی برای مخلوط کردن آرد باعث تسمه شدن شیرینی می‌شود. 

- ممکن است همه آرد استفاده نشود.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها