تعداد بازدید: ۲۴۹
کد خبر: ۱۲۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۸ - 2022 05 February
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
مرغ: 4 تکه
پیاز متوسط: دو عدد
آب پرتقال طبیعی: یک لیوان
آب پرتقال پاکتی: 1 لیوان
نمک و فلفل و زعفران: به میزان لازم
کره: درصورت تمایل 

مرغ را با نمک، فلفل و زعفران خشک مزه‌دار کرده به مدت  یک ساعت استراحت می‌دهیم. بعد در روغن سرخ کرده و کنار می‌گذاریم. 

دو پیاز متوسط رنده شده را سرخ کرده، مرغ‌ها را روی پیازها گذاشته، یک لیوان آب پرتقال طبیعی و یک لیوان آب پرتقال پاکتی به آن اضافه کرده جوش که آمد حرارت را کم می‌کنیم تا بپزد. در آخر زعفران دم کرده را به آن می افزاییم.

نکات:
- ️حتماً از مخلوط آب پرتقال طبیعی و پاکتی استفاده کنید.

- ️آب پرتقال را همان لحظه بگیرید و اضافه کنید تا تلخ نشود.

- می‌توانید برای لذیذ شدن در اواخر پخت، از آلو بخارا و برای براق شدن مرغ‌ها روی آن را کره مال کنید.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها