مرغ: 4 تکه
پیاز متوسط: دو عدد
آب پرتقال طبیعی: یک لیوان
آب پرتقال پاکتی: 1 لیوان
نمک و فلفل و زعفران: به میزان لازم
کره: درصورت تمایل
مرغ را با نمک، فلفل و زعفران خشک مزهدار کرده به مدت یک ساعت استراحت میدهیم. بعد در روغن سرخ کرده و کنار میگذاریم.
دو پیاز متوسط رنده شده را سرخ کرده، مرغها را روی پیازها گذاشته، یک لیوان آب پرتقال طبیعی و یک لیوان آب پرتقال پاکتی به آن اضافه کرده جوش که آمد حرارت را کم میکنیم تا بپزد. در آخر زعفران دم کرده را به آن می افزاییم.
نکات:
- ️حتماً از مخلوط آب پرتقال طبیعی و پاکتی استفاده کنید.
- ️آب پرتقال را همان لحظه بگیرید و اضافه کنید تا تلخ نشود.
- میتوانید برای لذیذ شدن در اواخر پخت، از آلو بخارا و برای براق شدن مرغها روی آن را کره مال کنید.
نظر شما