دریاچه مجموعه امسال و فاز اول سالنهای جانبی تا یکسال آینده
روابط عمومی مجتمع فولاد غدیر نیریز: مدیرعامل مجتمع فولاد غدیر با حضور در محل احداث مجموعه فرهنگی ورزشی فولاد غدیر نیریز از نزدیک در جریان روند ساخت این مجموعه قرار گرفت.
محسن مصطفیپور در این بازدید ضمن ابراز رضایت از میزان پیشرفت پروژه با اشاره به تلاشها و برنامهریزیهای انجام شده طی دو هفته گذشته که عملاً فعالیت اجرایی پروژه آغاز شده ابراز امیدواری کرد: در راستای تحقق مسئولیتهای اجتماعی مجتمع و بهرهمندی مردم عزیز نیریز، دریاچه مجموعه امسال و فاز اول سالنهای جانبی تا یکسال آینده به بهرهبرداری برسد.
در این بازدید مجموعه فرهنگی- ورزشی فولاد غدیر نیریز به نام پهلوان ایران شهید حاج قاسم سلیمانی و سالنهای جانبی آن به نام شهدای دانشآموز شهرستان نیریز نامگذاری شد.
در این دیدار که با حضور حامد راحت مدیر پروژه و گرگین رئیس هیئت مدیره مجتمع فولاد غدیر همراه بود، تسلیمی طراح و موسوی مدیر پروژه پیمانکار توضیحاتی را درباره میزان پیشرفت پروژه و برنامههای در دست اقدام ارائه کردند.



نظر شما