تعداد بازدید: ۱۸۷
کد خبر: ۱۰۸۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱ - 2022 14 April
ارده خوراکی است که از دانه‌های کنجد کوبیده شده به دست می‌آید. ارده به صورت مایع غلیظ بوده و حاوی روغن کنجد می باشد.
 این ماده غذایی پر کاربرد خواص فراوانی داشته که در زیر به آنها اشاره می‌کنیم:

1- کاهش کلسترول: مصرف به میزان متناسب ارده باعث کاهش کلسترول خون می‌شود.

2- کلسیم: ارده دارای کلسیم فراوان است. در نتیجه برای خانمها و افراد مبتلا به پوکی استخوان بسیار مناسب است.

3- آنتی اکسیدان: این ماده غذایی مقوی سرشار از آنتی‌اکسیدان است. در نتیجه برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.

4. جلوگیری از یبوست: مصرف ارده باعث جلوگیری از یبوست می‌شود.

به جز مواردی که ذکر شد، ارده دارای خواص دیگری نظیر تقویت رحم، افزایش قوای جنسی و ... می‌باشد. اما افراد دارای اضافه وزن باید در مصرف این خوراکی دقت کنند. زیرا چربی و کالری بالای آن باعث افزایش وزن می‌شود.

حالا که از خواص ارده گفتیم بد نیست که به برخی از موارد استفاده آن نیز اشاره کنیم:
1- صبحانه: ترکیب ارده با عسل و یا شیره یک صبحانه کامل با انرژی فوق‌العاده است.

2- غذا و پیش غذا: با استفاده از ارده می‌توان غذا‌های مختلفی نظیر اشکنه ارده، نخود ارده (حمص) و باباقنوش درست کرد.

نحوه نگهداری: این خوراکی خوشمزه را باید در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگه داشت. در نتیجه بهترین حالت، نگهداری آن در یخچال است.

ارده دارای طبع گرم است؛ در نتیجه یکی از بهترین خوراکیها برای مصرف در فصل زمستان به شمار می‌رود.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها