خرمای چرخ کرده: 1.5 کیلو
آرد گندم: 4 لیوان
روغن جامد: 150 گرم / کره: 100 گرم
زنجبیل و دارچین و هل به دلخواه
آرد را روی حرارت کم تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حدود یک ساعت بعد از این زمان، روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
یک سوم آرد و روغن را جدا کرده با نصف کره، خرما، پودر دارچین و زنجبیل و کمی هل مخلوط کنید تا جایی که حلوا کاملاً لطیف و یکدست شود.
دو سوم باقیمانده آرد را روی حرارت بگذارید و کره را اضافه کنید تا جایی که حالت خمیری پیدا کند. کف قالب 25×35 را نایلون بکشید.
حلوای خرما را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را وسط دو نایلون چرب شده پهن کنین و توی قالب بگذارید و جای خنک قرار دهید تا کمی سفتتر شود.
مخلوط آرد و روغن را بین دو نایلون به اندازه قالب پهن کرده و درون قالب روی حلوا بگردانید.
قسمت دوم حلوا را هم بین دو نایلون پهن کرده و روی لایه میانی بگذارید. چند ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملاً منسجم شود. بعد به صورت لوزی برش بدهید.
نظر شما