تعداد بازدید: ۳۳۰
کد خبر: ۱۰۷۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۲ - 2021 03 October
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
خرمای  چرخ کرده: 1.5 کیلو
آرد گندم: 4 لیوان
روغن جامد: 150 گرم / کره: 100 گرم 
زنجبیل و دارچین و هل به دلخواه

آرد را روی حرارت کم تفت بدهید تا بوی خامی آن گرفته شود. حدود یک ساعت بعد از این زمان، روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 

یک سوم آرد و روغن را جدا کرده با نصف کره، خرما، پودر دارچین و زنجبیل و کمی هل مخلوط کنید تا جایی که حلوا کاملاً لطیف و یکدست شود. 

دو سوم باقیمانده آرد را روی حرارت بگذارید و کره را اضافه کنید تا جایی که حالت خمیری پیدا کند. کف قالب 25×35 را نایلون بکشید. 

حلوای خرما را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را وسط دو نایلون چرب شده پهن کنین و توی قالب بگذارید و جای خنک قرار دهید تا کمی سفت‌تر شود. 

مخلوط آرد و روغن را بین دو نایلون به اندازه قالب پهن کرده و درون قالب روی حلوا بگردانید.

قسمت دوم حلوا را هم  بین دو نایلون پهن کرده و روی لایه میانی بگذارید. چند ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملاً منسجم شود. بعد به صورت لوزی برش بدهید. 
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها