تعداد بازدید: ۳۱۱
کد خبر: ۱۰۷۶۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۱ - 2021 03 October
محققان استرالیایی می‌گویند: مصرف زیاد تخم‌مرغ خطر دیابت را افزایش می‌دهد.
️در این مطالعه محققان دانشگاه ساوت استرالیا به بررسی مصرف تخم‌مرغ در نمونه گسترده‌ای از افراد بزرگسال چینی برآمدند. نتایج نشان داد افرادی که به طورمنظم روزانه یک تخم‌مرغ یا بیشتر مصرف می‌کنند «معادل ۵۰ گرم»، ریسک دیابت در آنها ۶۰٪ افزایش می‌یابد. 

به گفته محققان، رژیم غذایی یک فاکتور مهم و شناخته شده در شروع دیابت نوع۲ است؛ از این رو شناسایی طیف وسیعی از فاکتورهای رژیمی تأثیرگذار بر شیوع رو به افزایش این بیماری مهم است.
️محققان در این تحقیق متوجه شدند مصرف طولانی مدت و زیاد تخم‌مرغ «بیش از ۳۸ گرم در روز» خطر دیابت را حدود ۲۵٪ افزایش می‌دهد. 

همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم‌مرغ «معادل یک تخم‌مرغ در روز» مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به دیابت در آنها ۶۰٪ افزایش می‌یابد. محققان متوجه شدند این تأثیر در زنان مشهودتر از مردان است.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها