تعداد بازدید: ۵۷۴
کد خبر: ۱۰۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۹ - 2021 29 August

دولت جدید راه رجایی و باهنر را ادامه دهد

امام جمعه موقت نی‌ریز اظهار امیدواری کرد که دولت جدید در مسیر دولت شهیدان رجایی و باهنر حرکت کند.
حجت‌الاسلام سیدجواد فقیه در خطبه‌های نماز جمعه 5 شهریور، به سالروز انفجار دفتر ریاست جمهوری و شهادت رجایی و باهنر اشاره کرد و اظهار داشت: «آنها برای شهادت آماده بودند. امیدواریم مسئولان ما هم در مسیر آنها باشند. مخلص، ساده‌زیست و نوکر مردم باشند؛ نه نوکر اجنبی و پول و تملق و مقام. این برای ما عزت می‌آورد. امیدواریم کابینه جدید به عهدنامه‌ای که خواندند پایبند باشند.»

خطیب جمعه نی‌ریز افزود: «وزیر بهداشت باید به طب سنتی و اسلامی توجه کند و آن را جدی بگیرد. یعنی این قدر ارزش ندارد که مکانی را برای آن اختصاص دهند تا روی طب اسلامی امام رضا(ع) و امام صادق(ع) تحقیق کنند؟ عده‌ای با شیادی خواندن  آن، در این شرایط با جان مردم بازی می‌کنند. رویه وزارت بهداشت باید تغییر کند. ما خودمان طب داریم؛ چرا باید نوکر اجنبی و بیگانگان باشیم؟»

حجت‌الاسلام فقیه با اشاره به مشکلات بخش پشتکوه گفت: «قرار است نماینده مجلس از ۶ تا ۱۱ شهریور برای بازدید از حوزه انتخابیه بیاید. ایشان باید در مواردی شفاف‌سازی کند. باید بگوید چرا در استهبان سه نماینده دارد و در مشکان نماینده‌ای ندارد؟ شهر مشکان امام جمعه ندارد. یزد روز به روز تقویت می‌شود و چاهک بخش می‌شود. مردم مشکان هم می‌خواهند به شهرشان توجه شود. تغییر وضعیت دادگاه و درمانگاهشان را می‌خواهند. بخشهای شهرستان ما بیمارستان ندارند و زنان برای تزریقات خود باید به مردان مراجعه کنند. در شرایطی که کارخانه فولاد هم در منطقه است و به مردم توجهی ندارد.»

وی افزود: «ما از نماینده مجلس جواب قانع کننده می‌خواهیم و ایشان باید به صورت شفاف توضیح دهد و شفاف‌سازی کند که به چه وزرایی رأی داده‌اند؟ بودجه هایی که به نمایندگان مجلس اختصاص داده‌اند، کجا دارد خرج می‌شود؟ مسئله معادن باید جدی گرفته شود؛ پول آن و سهم ما کجا می‌رود؟ وزیر کشور که اهل استان فارس است، باید به این مسائل توجه کند. مردم دهستان ریزاب تقاضا ارتقاء به بخش را دارند. خیلی جاها با جمعیتی کمتر بخش شده و آنها هم این تقاضا را دارند.»

وی در بین دو نماز از عدم حضور مستمر مسئولان در مراسم نماز جمعه انتقاد کرد و گفت: «قرار بر این داریم که کرسی آزاداندیشی را با حضور مردم و مسئولان از هفته آینده راه‌اندازی کنیم تا بعد از مراسم نماز‌جمعه مردم بتوانند سؤالاتشان را از مسئولان بپرسند و مسئولان از مشکلات مردم مطلع شوند.»

امام جمعه موقت نی‌ریز به گلایه کشاورزان از عدم استقبال از محصول انجیر امسال اشاره کرد و گفت: «کشاورزان ما ضرر کرده‌اند. یک سال زحمت کشیدند و انجیرشان را حالا خوب نمی‌خرند. پس چه شد حمایت از تولید؟ فرماندار و جهاد کشاورزی و مسئولان باید دقت کنند در سالی که به نام حمایت از تولید نامگذاری شده، باید از تولیدکنندگان و کشاورزان حمایت کنند تا دلگرم شوند و ناراحت نباشند. انجیر نی‌ریز مرغوبترین انجیر است که باید قدرش دانسته شود.»

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها