بعد از ابلاغ افزایش قیمت اولین تقاضا و توقع مردم و مسئولان ارتقاء کیفیت نان است.
به همین دلیل جلسه آرد و نان شهرستان نیریز با تأکید فرماندار و سایر مسئولان و اعضای کارگروه آرد و نان بر کیفیت نان برگزار شد و اتحادیه صنف و بازرسی اتاق و اداره صمت ملزم به اجرای طرح نظارت برارتقاء کیفیت آرد و نان شدند.
بنا بر مصوبه شورای آرد و نان استان فارس اجرای دستورالعمل ارتقاء کیفیت نان در سطح شهر با حضور رئیس اداره صمت در خبازیها آغاز شده است.
قدمزن در گفتگو با ما نواقصی از جمله خمیری، سوختگی، شکل نامتعارف نان، نمک زیاد و پارگی نان اشاره و آن را از عوامل و نشانه نان فاقدکیفیت برشمرد.
در ادامه رئیس اداره صمت حضور مستمر بازرسان را در سه نوبت پخت تشریح نمود که بر اساس فرمت مخصوص ویژگیهای فوق با نمونه نان تولیدی مطابقت و در صورت عدم کسب امتیاز فاکتورهای کیفیت مراتب به متصدی ابلاغ و در صورت تکرارِ عرضه نان فاقد کیفیت، ضمن برخورد تعزیری، سهمیه آرد نیز کسر و به خبازیهای دارای کیفیت اضافه خواهدشد.
نظر شما