تعداد بازدید: ۱۶۸
کد خبر: ۲۰۳۷۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۸ - 2024 14 June
امسال سرمازدگی باعث کاهش ۹۰ درصدی تولید زردآلوی شهرستان نی ریز شده است.

به گفته مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز، برداشت این محصول در شهرستان از نیمه دوم خرداد شروع شده و تا اوایل تیر ادامه دارد.
بصیری گفت: «سطح زیر کشت این محصول در شهرستان ۲۸۰ هکتار و عمدتاً در بخش پشتکوه است. پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۰۰ تن زردآلو برداشت شود که به دلیل سرمازدگی، کاهش ۹۰ درصدی تولید را شاهد هستیم.»

وی با بیان این که فلکه‌ای، تخم گردی، شدو، خیاری و محلی از ارقام کشت شده این محصول در نی‌ریز به شمار می‌آید، افزود: «زردآلوی تولیدی این شهرستان به‌دلیل شرایط جوی منطقه از رنگ و طعم خاصی برخوردار است.» /*

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها