تعداد بازدید: ۱۱۰
کد خبر: ۲۰۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴ - 2024 09 June
نویسنده : مطهره راوش

یکی از غذاهای محلی و دوست‌داشتنی شهر مشکان، کُریلی است که از میوه گیاهی به همین نام (و یا انسلوت) تهیه می‌شود. کُریلی گیاهی است بوته‌ای که در اوایل فصل بهار به فراوانی در دشت‌های بخش پشتکوه شهرستان نی‌ریز می‌روید و گلی خوشه‌ای، قرمزرنگ و انگورمانند دارد.

مواد لازم: 

کُریلی یک لیوان

چهار حبه سیر

کشک ۱۰ قاشق غذاخوری.

نمک، نعنا، زردچوبه به مقدار لازم


دستور پخت:

ابتدا کُریلی‌ها را می‌شوییم و آب‌پز می‌کنیم و سپس با نخودکوب می‌کوبیم.

حالا سیرداغ می‌گیریم و ادویه (نعنا و زردچوبه)را اضافه می‌کنیم. سپس کُریلی‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خوب بپزد. هنگام سِرو کشک پرمایه را به آن اضافه می‌کنیم.

این غذا باید با نان مصرف شود.

کُریلی، غذای محلی مشکان

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها