تعداد بازدید: ۱۷۰
کد خبر: ۲۰۲۸۲
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱ - 2024 01 June
به گفته رئیس اتحادیه بیرون‌بر‌های نی‌ریز، نرخنامه جدید بیرون‌بر‌ها بر پایه بیشترین کیفیت است و تشخیص کیفیت هم بر عهده بازرسی است.
خبرنگار: مریم راوش

مجید کاویانی این مطلب را در واکنش به نرخ‌های کمتر بیرون‌بر‌های شهر‌هایی مثل فسا عنوان کرد و گفت: «قیمت بیرون‌بر‌ها در شهر‌هایی مثل شیراز وسروستان بالاتر است. اما در هر صورت کیفیت غذا‌ها و مواد اولیه با هم فرق دارد؛ از جمله گوشت یخ‌زده و گرم و برنج دانه‌بلند که قیمت هر کیسه آن بین ۴۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان متفاوت است.»

وی با بیان این که از نظر قانون وظیفه نرخ گذاری با خودِ واحد صنفی است و قانون اجازه دخالت در نرخ گذاری به ما نمی‌دهد، عنوان داشت: «نرخنامه ما بر پایه حداکثر کیفیت است و کیفیت هم دست بازرسی است. ما باید دست واحد صنفی را برای ارائه کیفیت بهتر باز بگذاریم. ضمن این که مردم هم اگر کیفیت نامطلوبی را مشاهده کردند، باید اعتراض کنند؛ نه این که اعتراضشان فقط روی قیمت باشد. باید رودربایستی را کنار بگذارند و با مطالبه‌گری، همان جا بگویند کیفیت خوب نیست و اعتراض کنند.»

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها