جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان نیریز، با هدف ارتقاء کیفیت و ساماندهی واحدهای نانوایی، بررسی مشکلات آرد و نان و رسیدگی به مشکلات بهداشتی نانواییهای سطح شهرستان برگزار شد.
این جلسه با حضور کوچکی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت و سایر اعضا مرتبط در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان نی ریز با تاكيد بر لزوم ارتقاي كيفيت نان گفت: ساماندهی، تامین و توزیع آرد و کیفیت بخشی پخت نان باید اولویت کارگروه ساماندهی آرد و نان این شهرستان در جهت رضایتمندی شهروندان باشد.
هدایت با اشاره به اینکه در مسیر تهیه و توزیع نان به عنوان کالای اساسی و ضروری هیچ گونه کوتاهی قابل قبول نیست تصریح کرد : نظارت دقیق و کارشناسانه بر نانوایی هاو نحوه تخصیص سهمیه آرد متناسب با نیاز منطقه و نحوه کارکرد نانوایی ها باید در دستور کار قرار گیرد.
شایان ذکر است در ادامه نیز درخواستهای متقاضیان در جهت تغییرات نوع پخت، افزایش و کاهش میزان سهمیه آرد دریافتی، کیفیت آرد و نان و … مورد بررسی قرار گرفت.
نظر شما