تعداد بازدید: ۸۹
کد خبر: ۱۶۰۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۶:۳۵ - 2023 26 February
آشپزی با عشق
Instagram: R.yn151
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی


مواد لازم:
سبزی آش: یک کیلو  / گوشت گوسفند: ۲۰۰گرم
جو پوست کنده: ۲۰۰گرم  / عدس: ۱۰۰گرم 
نخود: ۱۰۰گرم / لوبیا: ۱۰۰گرم 
کشک: نیم کیلو / روغن مایع: نصف لیوان 
پیاز داغ و نعنا داغ  به میزان لازم 

دستور پخت:
جو را ۲تا ۳ساعت خیس کنید. پیاز داغ بگیرید و گوشت و جو را با آب روی حرارت کم حدود دو ساعت بپزید.

سبزی و حبوبات پخته شده را اضافه کنید و هرازگاهی به هم بزنید. زردچوبه را در روغن تفت داده و با نیمی از پیاز داغ و نعنا داغ به آش بیفزایید. یکی دو ساعت روی حرارت باشد تا کاملاً جا بیفتد. کشک را به آش اضافه و حرارت را خاموش کنید.

 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها