به گفته متخصصان تغذیه، مواد غذایی حاوی چربی امگا۳ ضد پیری هستند.
اگر موادغذایی حاوی امگا۳ به صورت روزانه مصرف شوند، به پایین آوردن کلسترول کمک کرده، موجب بهبود عملکرد سلولها شده و جلوی التهاب را میگیرند.
در نتیجه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و حمله قلبی کاهش مییابد. مغزگردو، دانه گیاه برزک و برخی از انواع سبزیها حاوی امگا۳ هستند؛ ولی بهترین منبع آن غذاهای دریایی است.
مطالعات منتشر شده در مجله تغذیه ایالات متحده نشان میدهد امگا۳ موجود در ماهیهای چرب آبهای سرد برای تندرستی مغز بینهایت سودمند هستند.
توصیه: هفتهای یک بار ماهی سالمون یا یک ماهی چرب دیگر را در برنامه غذایی خود بگنجانید؛ در عین حال مصرف روزانه اسفناج، گردو، بادام، روغن سویا، دانه برزک یا کلمپیچ را فراموش نکنید.
با توجه به اين كه قرصهای مکمل عوارض گوارشی دارد، بنابراين بهتر است با شکم خالی مصرف نشود.