تعداد بازدید: ۱۰۰
کد خبر: ۱۵۶۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۱ - 2023 08 January
نویسنده : ارسالی از: مریم

مواد لازم برای ۴ نفر:
۱ عدد پیاز خرد شده
۷ پیمانه آب مرغ یا ۷ پیمانه آب
۱ عدد سینه مرغ
۱ عدد هویج بزرگ
۱ پیمانه نخود فرنگی
۱ عدد گوجه فرنگی رنده شده
نصف پیمانه جو پرک
نصف پیمانه جعفری خرد شده
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

دستور تهیه:
سینه مرغ را خرد کنید و آن را درون یک قابلمه با مقدار کمی آب بپزید. وقتی پخت آن را از روی شعله بردارید و درون یک ظرف بریزید و با دست ریش ریش کنید. می‌توانید از غذاساز برای خرد کردن مرغ استفاده کنید. مرغ ریش شده و آب مرغ را نگه دارید تا سایر مواد آماده شود.

پیاز‌های خرد شده (ترجیحاً نگینی) را درون قابلمه ریخته و تفت دهید تا زمانی که پیاز‌ها طلایی شود. فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. بعد از چند ثانیه هویج‌هایی را که به صورت نگینی خرد کرده‌اید به مخلوط اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.

در این مرحله مرغ ریش شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد از آن گوجه فرنگی رنده شده و یا در صورت نداشتن گوجه فرنگی رب را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود و در نهایت جو پرک شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.

حالا آب مرغ و یا آب معمولی را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملاً بپزد. در این مرحله نخود فرنگی و جعفری را به سوپ اضافه کنید. در ادامه برای اینکه سوپ جا بیفتد اجازه دهید ۲۰ دقیقه دیگر مواد با مواد بپزند.  

سوپ شما آماده سرو شدن است، اما قبل از آن در آخرین مرحله نمک را اضافه کنید و اجازه دهید چند قل با آن بزند. نوش جان!

نکات مهم:
- هر قدر میزان مواد اولیه بیشتر باشد و مدت زمان بیشتری در کنار هم بپزند، طعم و مزه آن به مراتب دلنشین‌تر خواهد بود.
-سوپ مرغ برای سرماخوردگی مفید است و باعث کاهش سرفه و التهاب‌هایی مانند گلودرد می‌شود.  

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها