مواد لازم:
پاستا فرمی:۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
پیاز: ۲عدد
قارچ:۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی:1.5 قاشق غذاخوری
ادویه: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، پودر سیر
دستور تهیه:
پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت را بیفزایید و تفت دهید.
فلفل دلمهای را اضافه کنید تا کمی نرم شود. قارچها را بیفزایید و اجازه دهید آب آن کشیده شود.
رب گوجه و ادویهها را اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.
پاستای آبکش شده و مواد گوشتی را مخلوط کنید و نیمی از آن را در ظرفی که کف آن را چرب کردهاید بریزید. روی سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و کمی پودر آویشن بپاشید. لایه بعدی مواد را بریزید و با پشت قاشق کمی آن را فشرده کنید. دوباره با پنیر پیتزا کاور کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید .
نکته:
پاستا نباید زیاد بجوشد چون گراتن خمیر میشود.
فشرده کردن مواد باعث برش دادن منظمتر میشود.