تعداد بازدید: ۱۰۰
کد خبر: ۱۵۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۴ - 2022 10 December
آداب معاشرت
بخش چهارم

/ برای بریدن و خردکردن غذا، چنگال را با دست چپ و کارد را با دسـت راست بگیرید و سپس با چنگال آن چیزی را که می‌خواهید ببرید محکم نگاه داشته و با کارد را ببرید. 

/ در روی صندلی راست و مستقیم بنشینید و هیچگاه به جلو و یا عقب خم نشوید.

/ حین صرف غذا مشغول محاوره‌های دلنشین و مطبوع گردید و از موضوعات بحث انگیز پرهیز کنید.

/ اگر تکه‌هایی از غذا میان دندانتان گیر کرد با عذرخواهی میز را ترک کرده و به دستشویی بروید سپس آن را خارج کنید.

/ آرام و با حوصله غذا بخورید. غذا خوردن شتابزده بی‌حرمتی به میزبان است.

/ لقمه‌های کوچک برداشته و با دهان بسته غذای خود را بجوید. هیچ گاه با دهان باز غذا را نجوید و یا با دهان پر صحبت نکنید.

/ هیچگاه پیش از چشیدن غذا به آن ادویه اضافه نکنید این عمل بی احترامی به میزبان و آشپز است.

/ سر میز غذا سیگار نکشید.

/ هنگامی که از غذا خوردن فارغ شدید دستتان را روی زانو و یا میز (مچ دست روی لبه میز) قرار دهید. هنگام صرف غذا آرنج خود را روی میز قرار ندهید.

/ هرگاه سوپ داغ بود برای خنک کردن به آن ندمید بلکه صبر کنید تا خودش خنک شود.

/ چای را برای خنک شدن در نعلبکی نریزید.

/ هنگام صرف سوپ، قاشقتان را تماماً به داخل دهان نبرده و هورت نکشید بلکه سوپ را از لبه قاشق اندک اندک بنوشید.

/ برای خارج کردن استخوان و یا غضروف غذا، از قاشق و یا چنگال کمک بگیرید (نه با دست) و آن را گوشه بشقاب خود قرار دهید.

/ اگر ندانستید چگونه باید غذا را میل کنید بهتر است به دیگران نگاه کنید.

/ هیچ گـاه کارد و چنگال و قاشقی را که استفاده کرده‌اید دوباره روی میز قرار ندهید بلکه آنها را روی بشقاب بگذارید.

/ از واژه‌های «متشکرم» و «لطفا» در میز غذا بسیار استفاده کنید.
ادامه دارد

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها