مواد لازم:
۵ عدد بادمجان بزرگ
۳ عدد گوجهفرنگی
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه
(اختیاری)
۳ عدد تخممرغ
۴ حبه سیر
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
نصف قاشق چایخوری فلفل
۱ قاشق چایخوری نمک
روغن
دستور تهیه:
بادمجانها را در فر گریل یا روی اجاق گاز کباب کنید.
پوست بادمجانها را بگیرید و سر آنها را بزنید.
بادمجانها را با چنگال له کنید یا با چاقو، ریز خرد کنید.
حبههای سیر را له یا بهصورت ریز خرد کنید.
گوجهفرنگی را در مخلوطکن پوره کنید.
تابه را گرم و روغن را اضافه کنید.
سیر را تفت دهید تا طلایی شود.
نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
بادمجانهای لهشده را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
گوجهفرنگی پورهشده و رب گوجه را اضافه کنید.
روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت متوسط بپزید.
تخممرغ ها را به مواد اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
چند دقیقه دیگر هم مواد را بپزید.
مدتزمان آمادهسازی مواد برای تهیه این خورش ۱۰ دقیقه و زمان لازم برای پخت آن ۴۰ دقیقه است. با استفاده از این طرز تهیه میرزا قاسمی میتوانید یک غذای خوشمزه برای ۴ نفر درست کنید.
نوش جان