کیک یزدی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالتش متعلق به شهر یزد است. این کیک خوش طعم بیشتر یک شیرینی مناسبتی است که در سراسر کشور پخت میشود.
مواد لازم:
آرد قنادی :۳۰۰ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
ماست سون:۱۰۰ گرم
گلاب:۵۵ گرم
پودر هل:یک قاشق چایخوری سر پر
بکینگ پودر:یک قاشق سوپ خوری
روغن مایع:۱۷۰ گرم
شکر:۱۸۰ گرم
عسل:۲۰ گرم
دستور تهیه:
تخممرغ و شکر و نصف پودر هل را به مدت 8 دقیقه خوب بزنید تا کشدار شود.
روغن مایع، عسل، گلاب و ماست را افزوده و به مدت دو دقیقه هم بزنید.
آرد، بکینگ پودر و بقیه هل را که از قبل الک شده کمکم به آن اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط شدن آرد به هم بزنید.
داخل کپسولها را تا دو سوم پر کنید و بعد نوک چاقو را داخل روغن مایع زده و یک بهاضافه (+) روی کیک زده و کمی کنجد بپاشید.
فر را از قبل گرم کنید و کیکها را داخل فر قرار دهید به این صورت که ۱۰ دقیقه اول ۲۰۰ درجه و ۱۰ دقیقه بعد روی ۱۷۵ باشد.
نکته:
- دمای بالا در اوایل پخت کیک یزدی، به گنبدی شدن کیک کمک میکند.
- هم زدن زیاد بعد از مخلوط شدن آرد باعث خشک شدن کیک یزدی میشود.
نوش جاش