تعداد بازدید: ۲۸۱
کد خبر: ۱۴۲۸۴
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۲ - 2022 06 August

پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند، خورد. این کار باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و... می‌شود.

پنیر را نباید با بادام مصرف کرد؛ زیرا موجب فساد در معده می‌شود، گوارش را با مشکل روبرو می‌کند و به عنوان عامل مهمی در تشکیل سنگ کلیه و مثانه محسوب می‌شود.

مصرف پنیر با ماست چکیده و بادام، باعث لکه و پیسی در پوست صورت می‌شود.

همچنین زیاده‌روی در مصرف پنیر، خصوصاً پنیر کهنه و نگهداری شده در آب نمک و گردو به دلیل محتوای بالای تیرامین، می‌تواند یکی از علل سردرد باشد.
اگر بخواهید ماده‌ای بخورید که از خاصیت سودایی پنیر بکاهد، بهترین گزینه گردو است که به مقدار کافی گرم است و می‌تواند خاصیت سودایی پنیر را تعدیل کند.

بهترین مصلح پنیر که از گذشته تاکنون بیشتر ما عادت به مصرف آن داریم، گردو است. اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعنا خشک و حتی عسل هم به عنوان تعدیل‌کننده طبع انواع پنیر، استفاده کرد.

پنیر هر دو ماده معدنی کلسیم و فسفر را دارد؛ ولی میزان کلسیم آن بیشتر است و در صورت مصرف بیش از اندازه آن، این تعادل به هم می‌خورد و مقدار کلسیم از فسفر بیشتر می‌شود؛ لذا از فسفر سلول‌های مغزی استفاده می‌شود.

گردو تا حدی حاوی فسفر است که با مصرف آن می‌توانید به فسفر مورد نیاز خود دست پیدا کنید و این تعادل را به حالت اول باز گردانید

میوه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای صبحانه است. نان و پنیر و میوه از زمان قدیم جزء صبحانه‌های ایرانی بوده و شما می‌توانید در صبحانه به همراه پنیر، از میوه‌ای مثل انگور که دارای طبع گرم است، بخورید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها