فرماندار در جلسه شورای آرد و نان شهرستان گفت: به ازای سهمیه آرد اختصاص یافته به هر نانوایی باید نان پخت شود، در غیر این صورت با متخلفان عرضه خارج از شبکه آرد برخورد جدی خواهد شد.
مختار یوسفی در این جلسه به اهمیت ارتقاء کیفی سلامت نان برای افزایش میزان سلامت مردم و نظارت کامل تیمهای بازرسی امور آرد و نان اشاره کرد و گفت: ادارات صمت، جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و درمان، اتحادیه نانوایان و دیگر نهادهای متولی شهرستان باید با نظارت دقیق و مستمر بر تأمین و پخت نان با کیفیت، در جهت جلب رضایت مردم تلاش کنند.
نظر شما