مواد لازم:
آلبالو:1 کیلو شکر: 1 تا 1.5 کیلو
آب داغ: 1 لیوان وانیل: در صورت تمایل
دستور تهیه:
هستههای آلبالو را گرفته، شکر را روی آنها بپاشید. سپس آب داغ روی آن بریزید و کاملاً مخلوط کنید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید.
طی این مدت هرازگاهی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. سپس مواد را در آبکش بریزید تا آب آن جدا شود. حالا روی حرارت بگذارید و اجازه دهید با شعله ملایم بجوشد. بعد از قوام آمدن، آلبالوها را اضافه کرده حدود 15 دقیقه اجازه دهید تا مربا آماده شود.
اگر تمایل به استفاده از وانیل دارید، بعد از برداشتن از روی حرارت آن را اضافه کنید. در صورت نگهداری برای مدت طولانی، میتوان از جوهر لیمو هم استفاده کرد که خیلی نیازی نیست.
نکات:
-️ حتماً از آلبالوی تازه استفاده کنید.
- اگر رنگ آلبالو روشن باشد میزان شکر بیشتر و در صورت تیره بودن شکر کمتری نیاز است.
-️حرارت باید به صورت یکنواخت باشد. آن را کم و زیاد نکنید.
-️به قوام مربا کاملاً توجه کنید که اگر دوباره بخواهد بجوشد رنگ آن تیره میشود.