تعداد بازدید: ۲۸۷
کد خبر: ۱۳۹۹۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۴ - 2022 09 July

️برای پخت، اول آب را در ظرف جوش بیاورید، بعد سیب‌زمینی را در آن بیاندازید.

- ️ساقه و برگ‌های سیب‌زمینی و جوانه‌های سبز شده روی آن، حاوی سمی به نام سولائین است.

- ️سیب‌زمینی در اثر ماندن در انبار یا پخت ناصحیح، ویتامین c را از دست می‌دهد.

- ️سیب‌زمینی پخته شده یا کباب شده با پوست، بیشترین مقدار ویتامین‌ها را داراست.

- ️سرشار از ویتامین B6 و تقویت کننده قلب و عروق است.

- دارای منیزیم و پتاسیم (عامل مقوی قلب و کلیه) است.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها