تعداد بازدید: ۱۳۹
کد خبر: ۱۳۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۲۶ - 2022 02 July
دو خوردنی خوشمزه که دهانتان را آب می‌اندازد

رانی هلووووو
مواد لازم:
هلو زعفرانی: یک کیلو
آب: 4 لیوان
شکر: یک لیوان
لیمو: یک عدد
دستور تهیه:

هلوها را پوست بگیرید و بعد از جداسازی هسته آنها را نگینی خرد کنید.

آب را بگذارید جوش بیاید و بعد تکه‌های هلو را اضافه کنید. یک قل که زد کف روی آن را بردارید. فقط باید ده دقیقه بجوشد. بعد خاموش کنید. شکر و آب یک لیموی تازه را به آن اضافه کرده خوب هم بزنید.

ک لیوان از تکه‌های هلو را بردارید و بقیه را با مخلوط کن مخلوط کنید. سپس تکه‌های هلویی را که برداشته بودید به آن اضافه کنید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند  و خوب خنک شود. 
بعد با یخ فراوان نوش جان کنید.

لواشک هلو
هلو را بعد از شستن بگذارید با یک لیوان آب و مقداری نمک بپزد.

در حین پختن مرتب با ملاقه یا گوشت‌کوب به آنها فشار می‌آوریم تا کاملاً له و هسته‌ها از آن جدا شود. سپس از صافی رد کرده و هسته‌ها را جدا می‌کنیم.

دوباره تفاله‌ها و آب لواشک را روی حرارت گذاشته و یک استکان آبلیمو و مقداری نمک اضاف کرده و می‌گذاریم  تا کاملاً پخته و غلیظ شود.

بعد از صافی رد می‌کنیم و درون سینی که پلاستیک گذاشته‌ایم ریخته و چهار ساعت زیر نور خورشید و سپس زیر باد پنکه قرار می‌دهیم تا خشک شود.

من چند عدد آلوچه هم اضافه کردم.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها