رانی هلووووو
مواد لازم:
هلو زعفرانی: یک کیلو
آب: 4 لیوان
شکر: یک لیوان
لیمو: یک عدد
دستور تهیه:
هلوها را پوست بگیرید و بعد از جداسازی هسته آنها را نگینی خرد کنید.
آب را بگذارید جوش بیاید و بعد تکههای هلو را اضافه کنید. یک قل که زد کف روی آن را بردارید. فقط باید ده دقیقه بجوشد. بعد خاموش کنید. شکر و آب یک لیموی تازه را به آن اضافه کرده خوب هم بزنید.
ک لیوان از تکههای هلو را بردارید و بقیه را با مخلوط کن مخلوط کنید. سپس تکههای هلویی را که برداشته بودید به آن اضافه کنید و بگذارید چند ساعت در یخچال بماند و خوب خنک شود.
بعد با یخ فراوان نوش جان کنید.
لواشک هلو
هلو را بعد از شستن بگذارید با یک لیوان آب و مقداری نمک بپزد.
در حین پختن مرتب با ملاقه یا گوشتکوب به آنها فشار میآوریم تا کاملاً له و هستهها از آن جدا شود. سپس از صافی رد کرده و هستهها را جدا میکنیم.
دوباره تفالهها و آب لواشک را روی حرارت گذاشته و یک استکان آبلیمو و مقداری نمک اضاف کرده و میگذاریم تا کاملاً پخته و غلیظ شود.
بعد از صافی رد میکنیم و درون سینی که پلاستیک گذاشتهایم ریخته و چهار ساعت زیر نور خورشید و سپس زیر باد پنکه قرار میدهیم تا خشک شود.
من چند عدد آلوچه هم اضافه کردم.