تعداد بازدید: ۱۷۸
کد خبر: ۱۲۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰ - 2022 30 April
آشپزباشی
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:

آرد سه صفر: 2 پیمانه

تخم مرغ: 1 عدد


شکر:1قاشق چایخوری

نمک: یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

خمیر مایه: 2 قاشق چایخوری

آب ولرم: نصف پیمانه

گوشت چرخ‌کرده برای مواد میانی به اندازه لازم

شیوه پخت: 
شکر را در آب ولرم حل کرده و خمیر مایه فوری را به آن می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم. سپس درِ ظرف را می‌بندیم و 5 دقیقه کنار می‌گذاریم تا عمل آید.

تخم‌مرغ، روغن و نمک را می‌زنیم تا یکدست شود. خمیر مایه به عمل آمده را اضافه می‌کنیم و کمی هم می‌زنیم. آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر جمع و قابل ورز دادن باشد. مقدار کم چسبندگی را با 10 تا 15 دقیقه ورز دادن بگیرید.

خمیر را در کاسه‌ای که کف آن را کمی آرد پاشیده‌اید بگذارید و رویش را سفلون بکشید و به مدت 45 دقیقه استراحت بدهید. بعد از استراحت خمیر کاملاً لطیف و کشدار است. خمیر را قالب زده با مواد گوشتی که مانند مواد ماکارونی آماده کرده‌اید پر کنید و پس از پیچیدن، درون سینی که آردپاشی کرده‌اید قرار دهید و رویش را بپوشانید و دوباره 20 دقیقه استراحت بدهید. سپس در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.

نکات: 
- چسبندگی زیاد خمیر را با ورز دادن بگیرید و تا جایی که امکان دارد از اضافه کردن آرد زیاد خودداری کنید.

- کم ورز دادن خمیر در  کیفیت آن تأثیر دارد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها