بهترین روش پیشگیری از سرطان پاکسازی بدن و ورزش کردن است.
دارچین، زنجبیل و گزنه مواد غذایی هستند که اثرات ضدسرطانی دارند؛ اما نباید مصرف آنها بیش از حد باشد.
به طور مثال افرادی که داروی بیماری قلبی (وارفارین) مصرف میکنند، باید مراقب باشند که زردچوبه خیلی مصرف نکنند. به دلیل این که زردچوبه باعث رقیق شدن خون میشود.
آلوئهورا نیز اثرات ضدسرطانی دارد. اما اگر مواد غذایی ما طبیعی باشد و افزودنی نداشته باشد، باعث خواهد شد تا بدن بدانباشتها (مواد مضر و سمی) را کمتر جذب کند.
مصرف زنجبیل برای افرادی که زخم معده دارند باید با احتیاط صورت گیرد و این افراد باید از مواد غذایی لعابدار مانند دمنوش بارهنگ استفاده کنند.
آواکادو برای پیشگیری از سرطان مناسب است؛ اما این ماده غذایی غلظت خون میآورد و مصرف آن به افرادی که همواره ورزش میکنند توصیه میشود.
نظر شما