آشپزباشی
املت اسفناج و مرغ یکی از املتهای خاص بینالمللی است که معمولاً در رستورانها سرو میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخم مرغ: ۴ عدد
بی بی اسفناج: ۴۰۰ گرم
گوشت مرغ: ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم. مقداری نمک و زردچوبه اضافه میکنیم و آن را روی حرارت قرار می دهیم تا مرغ بپزد. پس از اینکه مرغ کاملاً پخت، آن را به صورت نگینی یا ریش ریش خرد میکنیم. در ادامه اسفناج را به صورت متوسط خرد میکنیم و درون یک تابه مناسب میریزیم. توصیه میشود از اسفناج ریز یا بیبی اسفناج استفاده شود.
تابه را روی حرارت قرار داده و اجازه میدهیم اسفناج آب بیندازد. اسفناج را به آرامی تفت میدهیم تا آب درون تابه به طور کامل کشیده شود، سپس چند قاشق روغن به تابه اضافه میکنیم.
حالا اسفناج را به خوبی تفت میدهیم تا سرخ شود. سپس تکههای گوشت مرغ را به تابه اضافه کرده و به همراه اسفناج تفت میدهیم تا یکدست شوند.
تخممرغها را درون یک کاسه جداگانه میشکنیم.
مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تخممرغها اضافه و با هم ترکیب میکنیم تا بافتشان یکدست شود. سپس تخممرغ را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم خودش را بگیرد.
حالا به سلیقه خود میتوانیم تخممرغ را مخلوط کنیم یا اجازه دهیم به صورت یکدست پخته شود.
نوش جان
نظر شما