تعداد بازدید: ۴۴۹
کد خبر: ۱۰۹۸۰
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۵ - 2021 24 October
آشپزباشی
راضیه یزدی‌نژاد / مدرس آشپزی
تخم مرغ: 3 عدد (متوسط یا درشت)
شکر: 110 گرم / روغن مایع: 60 گرم
آرد: 125 گرم/ عسل: 20 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری 
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری 
سیب و دارچین: به مقدار لازم
سفیده تخم‌مرغ را کمی بزنید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

عسل، زرده تخم‌مرغ، هل و روغن مایع را با چنگال خوب به هم بزنید. بعد مواد را به سفیده اضافه کنید و با لیسَک به صورت دورانی به هم بزنید.

بکینگ پودر و آردی را که قبلاً الک کرده‌اید، کم‌کم ریخته و به آرامی هم بزنید. مواد را داخل قیف بریزید.

 در قالب مخصوص کپسول پای سیب بگذارید و یک یا دو قاشق از مواد کف هر قالب بریزید. بعد سیب و دارچین را گذاشته، دو قاشق دیگر خمیر پای سیب بریزید و در فر 180 درجه بگذارید تا خوب بپزد.
نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها